Bli en av oss!

Vi är alltid intresserad av duktiga yrkesmänniskor. Men för oss räcker det inte med att du bara är bra inom ditt yrke. Vi är måna om att vara ett bra team och att det finns en stolthet i arbetet. Därför är du som jobbar hos oss viktig som person, du är med och skapar detta.

Det innebär att du är kvalitetsmedveten, engagerad och tycker om ditt jobb. Även om du har eget ansvar för det du gör bryr du dig om vad andra gör och delar med dig av din erfarenhet och kunskap när så behövs. Det är också viktigt att du kan samarbeta med andra, oavsett om det är dina kolleger eller andra entreprenörer. I varje stund av ditt arbete, där din insats ingår i en helhet, agerar du professionellt med kundens bästa för ögonen. Vi kommer aldrig att bli den största byggentreprenören, men fortsätter att satsa på att vara en av de bästa. Delar du det här synsättet kanske du kan bli en i vårt team.

Även om vi inte har något som passar just nu så tveka inte att höra av dig ändå. Dels håller vi alltid ögonen öppna efter bra medarbetare, dels kan det finnas något vi valt att inte annonsera ut.

Skicka ett mail till [email protected] och berätta kort vem du är, din erfarenhet och var vi får tag i dig. Alternativt kan du ringa 08-29 57 00.

 

Årets (2017) golftävling ”Dick Ohlsson Memorial” vanns av Rickard Eriksson.

Just nu söker vi…


 

Platschef

Rollen hos Bygg R1 AB.  Som platschef ansvarar du för genomförande av byggprojekt. Det innebär bla planering och beredning, ekonomisk uppföljning, personalansvar, arbetsmiljö ansvar Bas-U. Du kommer att jobba i team med arbetsledare, entreprenadingenjör, inköpare, projekteringsledare, kalkylator mfl,  i olika omfattning beroende på storlek på projekt.

Erfarenhet. Du är platschef med liknande ansvar på byggföretag idag. Du kanske också har varit arbetsledare ett tag och är mogen att ta nästa steg.

Bakgrund. Du kan ha gått den ”långa” vägen och börjat som hantverkare, du kan ha en teknisk utbildning från gymnasiet eller vara högskoleutbildad. För oss är erfarenhet från byggprojekt viktigare än skolmeriter. Viktigast av allt är den egna viljan och drivkraften.

Dina egenskaper. Vi hoppas du är lojal, målmedveten, uthållig, noggrann, plikttrogen, prestigelös och har hög arbetsmoral. Intresse för människor och social kompetens är också en förutsättning för att vara en god ledare. Hos oss kommer alltid projekten i fokus.

Vi erbjuder. Att komma till ett företag med många duktiga medarbetare där vi tillsammans utvecklar verksamheten.


Entreprenadingenjör/kalkylator/inköpare/projekteringsledare.

Rollen hos Bygg R1 AB. Vi sätter alltid projekten i fokus och arbetsuppgifterna kan variera mellan projekteringsledning, anbudskalkylering, prissättning av PM, inköp på projekt, inköp av centrala avtal och hantering av projektekonomi och logistik. Placeringen kan vara antingen på huvudkontoret eller på nåt av våra större projekt. Vi behöver förstärka med flera medarbetare och rollen skräddarsys efter kompetens och intresse, där arbetsuppgifterna kan vara en mix av ovanstående eller mer specialiserad. Det kan också komma att förändras beroende på orderingång och marknadsläge.

Erfarenhet. Du har liknande arbetsuppgifter på  konsult- eller byggföretag. Du kanske också har varit arbetsledare eller platschef ett tag och känner att det är dags att hitta nya utmaningar.

Bakgrund. Du kan ha gått den ”långa” vägen och börjat som hantverkare, du kan ha en teknisk utbildning från gymnasiet eller vara högskoleutbildad. För oss är erfarenhet från byggprojekt viktigare än skolmeriter. Viktigast av allt är den egna viljan och drivkraften

Dina egenskaper. Vi hoppas du är lojal, målmedveten, uthållig, noggrann, plikttrogen, prestigelös och har hög arbetsmoral. Intresse för förhandling, ekonomi och uppföljning är väsentligt för rollen.

Vi erbjuder. Att komma till ett företag med många duktiga medarbetare där vi tillsammans utvecklar verksamheten 


Kontakta

Marcus Hedlund 08-29 57 00 [email protected]
Rickard Eriksson 08-29 57 00 [email protected]

eller skicka din ansökan till: [email protected] alternativt Bygg R1 AB, Dalhemsvägen 47, 141 46 Huddinge

Märk kuvert ”Ansökan om anställning som …… ”