Jobba hos oss 2022-08-30T16:31:08+00:00
Bygg R1 Stafettvasan

Bli en av oss!

Läs mer

Lediga tjänster

Bygg R1 söker Yrkesarbetare

Är du allround och gillar att vara med från hissgrop till sista sockeln?

Läs hela platsannonsen (PDF)

Då passar du in i vårat team.
Vi söker dig med erfarenhet både från nyproduktion & ROT.
Vi är ett medelstort byggföretag som verkar i Storstockholm
och sätter personalen i fokus.
Låter det intressant? Kontakta oss via [email protected]

Platschef

Som platschef ansvarar du för genomförande av byggprojekt. Det innebär bl a planering och beredning, ekonomisk uppföljning, personalansvar, arbetsmiljö ansvar Bas-U. Du kommer att jobba i team med arbetsledare, entreprenadingenjör, inköpare, projekteringsledare, kalkylator m fl,  i olika omfattning beroende på storlek på projekt.

Erfarenhet

Du är platschef med liknande ansvar på byggföretag idag. Du kanske också har varit arbetsledare ett tag och är mogen att ta nästa steg.

Bakgrund

Du kan ha gått den ”långa” vägen och börjat som hantverkare, du kan ha en teknisk utbildning från gymnasiet eller vara högskoleutbildad. För oss är erfarenhet från byggprojekt viktigare än skolmeriter. Viktigast av allt är den egna viljan och drivkraften.

Dina egenskaper

Vi hoppas du är lojal, målmedveten, uthållig, noggrann, plikttrogen, prestigelös och har hög arbetsmoral. Intresse för människor och social kompetens är också en förutsättning för att vara en god ledare. Hos oss kommer alltid projekten i fokus.

Vi erbjuder

Att komma till ett företag med många duktiga medarbetare där vi tillsammans utvecklar verksamheten.

Entreprenadingenjör / kalkylator / inköpare / projekteringsledare

Vi sätter alltid projekten i fokus och arbetsuppgifterna kan variera mellan projekteringsledning, anbudskalkylering, prissättning av PM, inköp på projekt, inköp av centrala avtal och hantering av projektekonomi och logistik. Placeringen kan vara antingen på huvudkontoret eller på nåt av våra större projekt. Vi behöver förstärka med flera medarbetare och rollen skräddarsys efter kompetens och intresse, där arbetsuppgifterna kan vara en mix av ovanstående eller mer specialiserad. Det kan också komma att förändras beroende på orderingång och marknadsläge.

Erfarenhet

Du har liknande arbetsuppgifter på  konsult- eller byggföretag. Du kanske också har varit arbetsledare eller platschef ett tag och känner att det är dags att hitta nya utmaningar.

Bakgrund

Du kan ha gått den ”långa” vägen och börjat som hantverkare, du kan ha en teknisk utbildning från gymnasiet eller vara högskoleutbildad. För oss är erfarenhet från byggprojekt viktigare än skolmeriter. Viktigast av allt är den egna viljan och drivkraften

Dina egenskaper

Vi hoppas du är lojal, målmedveten, uthållig, noggrann, plikttrogen, prestigelös och har hög arbetsmoral. Intresse för förhandling, ekonomi och uppföljning är väsentligt för rollen.

Vi erbjuder

Att komma till ett företag med många duktiga medarbetare där vi tillsammans utvecklar verksamheten