Viggby Ängar – Totalentreprenad

Aros Bostad har tecknat entreprenadavtal med Bygg R1 AB avseende den första etappen av det nya bostadsområdet Viggby Ängar i Täby.

Viggby Ängar är ett nytt projekt som kommer att omfatta totalt 250 bostadsrätter i Viggbyholm, Täby. Bostäderna, som är ritade av Berglund Arkitekter, fördelas på lägenheter och radhus med utsikt över ängarna ner mot vattnet vid Viggbyholms båtklubb.

Aros Bostad har nu tecknat totalentreprenadavtal med Bygg R1 avseende uppförande av de första 102 lägenheterna.

Försäljningsstart av bostäderna planeras till april 2021.

Magnus Andersson, VD Aros Bostad:
”Vi ser fram emot att inom kort kunna starta ytterligare ett projekt i Täby kommun. Vårt pågående radhusprojekt i Skarpäng har tagits emot väldigt bra av Täbyborna och med det positiva marknadsläge som råder ser vi att det finns utrymme för ytterligare bostäder i bra lägen.”

Läs mer om projektet

2021-02-02T08:44:53+01:00